چند واقعيت در مورد چای
صفحه 2 از 2 • 1, 2
رد: چند واقعيت در مورد چای
ولی تازگی ها چایی نمیخورم
میشه در مورد قهوه هم توضیح بدین؟
چای دارچینی هم خوبه ؟
چای تمبر یا چای ترش که فریده خانم گفتن چطور؟
خیلی ممنون
spider- کاربر خیلی فعال لاک پشتی
- تشکر : 2
رد: چند واقعيت در مورد چای
یه بنده خدایی یه دفعه بهم توصیه کرد که هرچی تو تبلیغات TV هست نخور مخصوصا به مضر بودن چایی خیلی اصرار داشت خودش خیلی چایی میخورد ...ولی از وقتی فهمیده بود چقدر بده ... اصلا دیگه نمی خورد
Innocent- دوست گفتگوی لاک پشتی
- تشکر : 162
رد: چند واقعيت در مورد چای
تشکر از شما که این تاپیک را دوباره زنده کردید
قهوه
- به دليل وجود مقدار زيادی از ماده کافئين در قهوه ، در بسیاری افراد موجب تحريك اعصاب و يا تپش قلب می شود.
- به طور کلی کافئین از نظر محرک مغز در کنار کوکائین قرار میگیرد!
- زیادی خوردن قهوه ممکن است باعث کما شود!
- لذا پیشنهاد میشود حدود 200 تا 300 میلی گرم به ازای یک کیلوگرم وزن بدن میل کنید.
بیش از 500 mgr سمی است!
- و اما در موردکاهش وزن!
بخاطر وجود کافئین ، چای قهوه و ... باعث شکسته شدن لیپید در بافت چربی میشود و اسید های چرب را وارد خون میکنند.
خب اینجا یک نکته بسیار مهم را باید ذکر کنم که اگر این چربی ها سوخته نشود در خون میماند و LDL خون را افزایش میدهد
لذا توضیه میشود 1 ساعت بعد از نوشیدن چای و قهوه و ... فعالیت بدنی داشته باشید.
همچنین دانشمندان به تازگی دریافتند که قهوه میتواند اثرات مخربی بر دستگاه گوارش داشته باشد
چای دارچین
بسیار خوب است.
اما به شرطی که دارچین بجای برگ چای استفاده شود.
نه فقط برای طعم و عطر!
در مورد چای ترش اطلاعاتی ندارم
بزودی پاسختان را میدهم.
اما آن طور که شنیدم این چای از برگ قرمز تشکیل شده و ظاهرا بسیار مفید می باشد.
توصیه برای جایگزین کردن چای:
جوشانده بادرنج بويه (گياه مورد علاقه زنبور عسل )
دم کرده برگ گياه به ليمو
دم کرده ميوه نسترن
دم کرده گل گاوزبان
دم کرده بابونه
جوشانده تخم گشنيز (به صورت آسيا شده)
دم کرده پونه
دم کرده زنجبيل
دم کرده زيرفون
دم کرده برگ تيول
و ده ها جوشانده و دم کرده طبيعی و مفيد ديگر استفاده کنيد.
سلامت باشید
maryam.m- دوست گفتگوی لاک پشتی
- تشکر : 3
رد: چند واقعيت در مورد چای
اين تاپيك براي من خيلي مفيد بوده و الان روزانه بطور معمول يه دونه چاي بيشتر نميخورم مگر اينكه مهموني برم يا تو مجلسي باشم يا تو سفر
فرهاد- دوست گفتگوی لاک پشتی
- تشکر : 4
رد: چند واقعيت در مورد چای
عالی بود
فقط یه چیزی
خوردن روزی یه فنجون قهوه اشکالی نداره؟
spider- کاربر خیلی فعال لاک پشتی
- تشکر : 2
رد: چند واقعيت در مورد چای
استاد دانشگاه من خیلی چای میخورد.
حتی سر کلاس هم با خودش می آورد. از وقتی در این مورد باهاش صحبت کردم، چای خوردنش را کمتر کرد و حتی چای بابونه را جایگزینش کرد
maryam.m- دوست گفتگوی لاک پشتی
- تشکر : 3
رد: چند واقعيت در مورد چای
از شنیدن این موضوع بسیار خوشحال شدم
maryam.m- دوست گفتگوی لاک پشتی
- تشکر : 3
رد: چند واقعيت در مورد چای
قهوه به علت وجود کافئین ممکن است باعث ایجاد اعتیاد شود و باعث افزایش تقاضا از طرف بدن شود.
به طوری که بعد از مدتی تمایل خوردن بیش از یک یا دو فنجان را در روز خواهید داشت.
لذا پیشنهاد میکنم قهوه را یک روز در میان میل کنید تا کمتر، تحریکات عصبی کافئین را حس کنند.
در ضمن من به افراد لاغر پیشنهاد نمیکنم زیاد از قهوه استفاده کنند.
به این دلیل که بیشتر این افراد، میزان متابولیسم (سوخت و ساز) بالایی دارند و معمولا تحرکشان نیز بالاست.
و با خوردن قهوه چربی های ضروری شان را هم ممکن است دفع کنند و لاغر تر شوند.
maryam.m- دوست گفتگوی لاک پشتی
- تشکر : 3
رد: چند واقعيت در مورد چای
عالی بود
من از چای متنفرم. هیچوقت حاضر نبودم بخورم. چند ماه پیش منزل یکی از اقوام که فوق تخصص گوارشه(!) دعوت بودیم. وقتی به من چای تعارف کردن ، پدرم مثل همیشه گفتند : مریم اهل چای نیست (این جمله تو فامیل ما معروفه )
آقای دکتر آنچنان من رو بد نگاه کرد که ترسیدم
کلی درباره فواید چای سخنرانی کرد
من ازون به بعد به زور هفته ای 2 یا 3 سعی میکردم چای بنوشم بلکه عادت کنم
چقدر خوب شد که مطلب مفیدت رو خوندم. با اجازه شما برای آقای دکتر ایمیل کردم
Salma- دوست گفتگوی لاک پشتی
- تشکر : 1
رد: چند واقعيت در مورد چای
چه جالبمریم اهل چای نیست (این جمله تو فامیل ما معروفه
چون دقیقا این جمله در فامیل ما هم معروفه.
بخصوص عمویم که همیشه وقتی چای تعارف میکنه از جلوی من میگذره و میگه : تو که 24 ساله چای نمیخوری
هر سال هی به سنم اضافه میکنه باید بگم دیگه جمله اش را رو 20 نگه داره
خب یک فایده ای که چای داره اینه که مقداره کمش برای مینای دندان خوب است.
ولی ضررهاش بقدری زیادند که دیگه این چند تا فایده بهتر است دیده نشود
maryam.m- دوست گفتگوی لاک پشتی
- تشکر : 3
رد: چند واقعيت در مورد چای
به قول فریده جون باید بگی صفر کنن
یعنی یک بار در روز ، چای کمرنگ ، خوبه؟
خب یک فایده ای که چای داره اینه که مقداره کمش برای مینای دندان خوب است
بازم ممنونم مریم جون
اين مطلب آخرين بار توسط salma_007 در 7/18/2010, 12:59 ، و در مجموع 2 بار ويرايش شده است.
Salma- دوست گفتگوی لاک پشتی
- تشکر : 1
رد: چند واقعيت در مورد چای
چای بهتر است کمرنگ باشد و مقدارش از 3، 4 فنجان به هیچ عنوان تجاوز نکند
maryam.m- دوست گفتگوی لاک پشتی
- تشکر : 3
رد: چند واقعيت در مورد چای
2 سوال دارم:
1- در مورد دم کرده نعناع چیزی نگفتی. چطوره؟
2- میشه لطفا منبع ات رو هم معرفی کنی ؟ ممنون میشم
marion- کاربر متوسط لاک پشتی
- تشکر : 0
رد: چند واقعيت در مورد چای
هیچ مشکلی هم ندارم
این مطلب رو قبول ندارم
atefeh_58- کاربر تازه وارد لاک پشتی
- تشکر : 0
رد: چند واقعيت در مورد چای
1- جوشانده یا دم کرده ی نعناع بسیار مفید است و اثر درمانی دارد. اما طعم آن برای بسیاری از افراد نامطلوب است و نمی توان آن را جابگزین مناسبی برای چای دانست.
وگرنه اگر شما آن را دوست دارید بسیار هم خوب و مفید است.
2- منبع : سایت معتبر مقالات و طب : سینای سلامت ( مرجع طب جامع )
عاطفه عزیز
درست است که چای را دوست دارید و مینوشید.
ان شاء ا... همیشه سلامت باشید.
اما این را متذکر شوم که احتیاط شرط عقل است و بهتر است آن را به حداکثر 3 ، 4 فنجان در روز محدود کنید که در آینده آسیبی از نوشیدن چای گریبانگیر شما نشود.
maryam.m- دوست گفتگوی لاک پشتی
- تشکر : 3
رد: چند واقعيت در مورد چای
من اصولا چای زیاد مصرف نمیکنم یعنی 1 بار در روز اونم صبحها.
لازمه بگم بعضی ها چای رو داغ داغ می نوشند. که ضرر های دیگه ای رو به دنبال داره. از جمله ابتلا به سرطان مری!
مونا- مدیر گفتگوی لاک پشتی
- تشکر : 98
رد: چند واقعيت در مورد چای
ممنون که تکمیلش کردی
maryam.m- دوست گفتگوی لاک پشتی
- تشکر : 3
رد: چند واقعيت در مورد چای
در اين تحقيق که در دانشکده پزشکي دانشگاه برلين صورت گرفت ، مشخص شد افزودن شير به چاي تاثير خوب چاي بر رگها را از بين مي برد. نوشيدن چاي باعث گشادتر شدن رگها مي شود. تاثير مثبت چاي بر سيستم گردش خون از مدتها پيش ثابت شده بود. همچنين چاي به گفته محققان ، از آهکي شدن رگها و بيماري هاي دهليزي قلب جلوگيري مي کند؛ اما تاکنون اين نکته بر کسي آشکار نبود که شير به اين خواص چاي لطمه وارد مي سازد.
در اين مطالعات ، افراد مورد آزمايش ، چاي را خالص و به همراه شير نوشيدند. در اين افراد که از ساعتي پيش از شروع آزمايش و تا 2 ساعت پس از نوشيدن چاي تحت نظر بودند، نتيجه آزمايش چنين بود: پس از نوشيدن چاي خالص ، سرخرگ گشادتر شد و بدين ترتيب گردش خون آسان تر از قبل صورت مي گرفت ؛ اما با اضافه شدن شير، ديگر اين خاصيت چاي بر خون ديده نشد. اين مساله به دليل تاثير پروتئين شير بر چاي روي مي دهد. کازئين موجود در شير موجب بي تاثير شدن خواص چاي مي شود و اثر کافئين چاي را از بين مي برد. محققان يادآور شدند که افزودن شير به چاي اثر آنتي اکسيدانت. چاي و در نتيجه خاصيت ضدسرطاني آن را نيز از بين مي برد. علاوه بر اين ، در اين مطالعات مشخص شد
در کشورهايي مانند انگليس که چاي با شير مصرف مي شود، ابتلا به بيماري هاي قلبي بيشتر است. در حالي که در کشورهاي آسيايي که چاي به صورت سنتي مصرف مي شود، ابتلا به بيماري هاي قلبي کمتر است.
maryam.m- دوست گفتگوی لاک پشتی
- تشکر : 3
صفحه 2 از 2 • 1, 2
» 4 مورد که شما هرگز در مورد موبایل نشنیده اید
» تست بسیار جالب برای شناخت یک واقعيت
» سوال در مورد فنچ...؟
» در مورد سمندر