چند واقعيت در مورد چای
صفحه 1 از 2 • 1, 2
چند واقعيت در مورد چای
رنگ ها نشانگر هستند!
شاید خیلی از شما حوصله ی خواندن این همه مطلب را نداشته باشید، اما خواهش میکنم خودتان ببینید چقدر رنگ آبی (ضرر) دیده میشود و چقدر سبز (فایده)!!!؟
1 بوته چای جزو معدود گياهانی است که به دليل وجود سموم فراوان در بافت آن، در طبيعت هيچ آفت جدی به جز انسان ندارد! مزارع اين گياه نياز به سمپاشی ندارند و هيچ چرنده، پرنده، حشره و ... به آن نزديک نمی شود. اگر در بين علوفه چهارپايان (هر نوع که باشند) حتی کمی برگ چای باشد، حيوان به محض جويدن آنها را از دهانش بيرون می ريزد
2- در بسياری از مناطق کشاورزی، براي آن که احشام و ساير حيوانات به مزارع و کشتزارهای مختلف نزديک نشده و زراعت را خراب نکنند، اطراف آنها را بوته چای می کارند. حيوانات با مشاهده بوته چای به مزرعه نزديک نمی شوند!
3- اولين وارد کننده تخم اين گياه به ايران در اوايل دوره قاجار انگليسی ها بودند که با همکاری عناصر خودفروخته اي در دربار قاجار، کشت اين گياه و نوشيدن دم کرده آن را در ايران رواج دادند. واقعيت آن است که حکمای ايران زمين از چند هزار سال قبل با اين گياه آشنایی داشته و به خوبی می دانستند که اين گياه ارزش غذایی نداشته، بلکه مصرف غير دارویی آن مضر است.
4- موادی که در اصطلاح علم شيمی ساختار مولکولی حلقوی دارند (مواد آروماتيک) سرطان زا هستند. «پلی فنول» يکی از مواد آروماتيک است که چای هم اين ماده را دارد. فنول چيست؟ فنول يک ماده دارای ترکيبات حلقوی است که بر روی پوست، کبد و سيستم گوارش اثرات نامطلوبی می گذارد. جالب اينجاست که قريب به اتفاق مواد معطر شيميایی که در کارخانجات به چاي اضافه می کنند هم جزء مواد آروماتيک و سرطان زا هستند! (گل بود به بلبل هم آراسته شد!!)
5- مصرف چای (خصوصاً پس از غذا که سال هاست عادت بسياری از ايرانيان شده است) جلوي جذب آهن معدنی موجود در غذاها توسط بدن را می گيرد که در نتيجه منجر به بروز بيماری کم خونی مزمن در مصرف کنندگان می شود. چای دارای ترکيباتی به نام تانن است که مزه تلخ چای را ايجاد مي کند. تاننها با آهن، ايجاد رسوب مي نمايند و اين رسوب به دليل درشتی ملکول و سنگينی، غير قابل جذب توسط بدن است. لذا در صورتی که غذای مصرفی دارای آهن بوده و بلافاصله بعد از آن چای مصرف شود، از جذب آهن آن جلوگيری می کند. فراموش نکنيد که عارضه کم خونی خود باعث ده ها بيماری ديگر در بدن می شود.
6- همان گونه که گفته شد چای دارای ماده اي است به نام تانن. اين ماده بسيار مدرر است و به همين خاطر مايعات بدن را دفع کرده و پلاسما غليط می شود. آنزيم ها در پلاسمای غليظ نمی تواننند فعاليت کنند و به همين خاطر مواد زاید در بدن انبار شده و موجب بيماری های گوناگون مي شود. ضمناً تانن موجب فعاليت بيش از حد سلول های اپيتليال کليه شده و کليه را به مرور از کار می اندازد!
7- گياه چای داراي ماده ای است به نام اگزاليک اسيد، که مسموم کننده بوده و اختلالات متابوليسمي ايجاد می کند. اين ماده در کليه رسوب کرده و سنگ های کليوی اگزاليک را موجب می شود.
8- مصرف زياد چای دندان ها را لك دار و سياه می كند.
9- چاي ترشح اسيد معده را تحريک مي كند و همچنين به دليل ماهيت اسيدی خود، در بروز زخم معده مؤثر است.
10- در هر فنجان چاي بين 60 تا 75 ميلی گرم «کافئين» وجود دارد که LDL خون را افزايش مي دهد و عاملی می شود برای انفارکتوس های قلبی و مغزی، ولی البته آرام بخش است و در دراز مدت اعتياد ايجاد می کند!
11- به دليل وجود مقدار زيادی از ماده کافئين در چای، براى عده اى باعث تحريك اعصاب و يا تپش قلب می شود. همچنين نوشيدن چاى پررنگ براى خانم ها احتمال ابتلا به سرطان سينه را افزايش مى دهد.
12- ماده آرام بخش ديگری در چای وجود دارد به نام «تئين» که محرک سيستم اعصاب سمپاتيک است و موجب افزايش ترشح آدرنالين می شود. تئين موجب کاهش مقدار منيزيم داخل سلول ها می شود. منيزيم ماده ای است که در سلول قرار دارد تا با انواع سرطان ها مبارزه کند و با نوشيدن چای اين ماده مفيد از بدن خارج می شود.
13- به نظر شما چرا اغلب افراد چای خور جدی، هنگامی که تصميم به ترک چای می گيرند با علایمی مشابه با علایم معتادان مواد مخدر در هنگام ترک مواد مذکور (همچون سردرد، بی خوابی، بی حوصلگی، آشفتگی روحی و ...) مواجه می شوند؟! آيا اين موضوع که ادعا شده است سال هاست توليد کنندگان چای در کشورهای خارجی براي حفظ مشتريان خود به چای مواد افزودنی مضر و اعتيادآوری اضافه می کنند قابل اعتنا نيست؟
14- چند نفر معتاد به مواد مخدر را می شناسيد که سيگاری نباشند؟ و چند نفر سيگاری را می شناسيد که چای خورهای قهاری نباشند؟! چای به دليل مواد افيونی طبيعی که در خود داشته و مواد شيميایی که در فرآيند توليد توسط بسياری از توليدکنندگان به آن اضافه می شود، مقدمه ای براي آمادگی بدن جهت پذيرش انواع اعتيادها به مواد مضر ديگر است.
15- اگر دقت کنيد قريب به اتفاق مواد سمی در طبيعت دارای طعم تلخ می باشند. شايد پروردگار مهربان با اين گونه خلقت خواسته است به موجودات هشدار دهد که چه موادی خوراکی نيستند و بايد از آنها پرهيز کنند. چاي يکی از تلخ ترين گياهان موجود در طبيعت است که البته با روش های مختلف سعی در کاهش اين تلخی و صد البته عادت دادن ذایقه مردم به آن دارند.
16- همه اين ها که گفته شد برای چای سبز که خشک شده سريع برگ سبز چای می باشد صادق است. چای سياه که دم کرده مضرتری از چای سبز است با انبار کردن برگ سبز چای در مکان های گرم، پوسيده شدن و تخمير اين برگ ها، تغيير رنگ آنها به قهوه ای و سياه (مشابه عملی که باغبانان در وسط باغ با بر روی هم تلنبار کردن برگهای درختان انجام می دهند تا پوسيده شده و تبديل به کود گردند)، سپس خشک کردن اين برگهای پوسيده بدست می آيد!
17- بدتر از چای سبز و چای سياه، چای هاي جديد طعم داری هستند که دارای اسانس های شيميایی مختلف بوده و تمامی مضرات دو نوع چای قبلی را دارند بعلاوه مضرات مواد شيميایی عطری و طعم دهنده های مصنوعی! (هرچه خوبان همه دارند آن يک جا دارد!!)
18- يکی از موارد مرسوم در جامعه ما (خصوصا در مراسم، جشن ها، سمينارها و ...) مصرف بسياری از نوشيدنی ها در ليوان های يک بار مصرف پلاستيکی است. اين ظروف به خصوص در مجاورت با نوشيدنی های داغ به سرعت مواد فوق العاده سمی و خطرناک نفتی را آزاد می کنند. برای امتحان می توانيد در يکی از اين ليوان ها چای داغ بريزيد و چند دقيقه ای کنار بگذاريد تا سرد شود. خواهيد ديد که پرده ای از مواد نفتی روی آن می بندد!
19- در انواع چای هاي بسته ای (معروف به Teafix يا Lipton)، ضايعات/ته مانده های چای که قابل ارایه به شکل عادي نيستند در بسته های کاغذی که براي جلوگيری از وارفتن آنها در آب جوش، پروسه های شيميایی مختلفی روی آنها انجام شده و آغشته به انواع مواد مضر هستند قرار می گيرند. پاره ای از مواد شيميایی موجود در کاغذ مذکور در آب جوش حل شده و وارد بدن مصرف کننده می شوند!
20- ابو علي سينا (نابغه ایرانی در طب ) در طب سنتی از چای به عنوان ماده ی پست غذایی نام می برد و از آن فقط برای مصارف درمانی در شرايط خاص استفاده می كرده است.
21- بعضي می پرسند اگر مصرف چای اين قدر مضر است چرا خداوند آن را آفريده است؟! پاسخ ساده است: خداوند حکيم هيچ موجودی را در عالم بدون دليل و حکمت خلق نکرده است، اما اين به معنی آن نيست که هرچه آفريده شده خوردنی و دارای ارزش غذایی است!! بوته چای يکي از بهترين گياهانی است که می تواند هوا را از انواع آلودگی ها پاک کرده و حجم زيادی اکسيژن توليد کند. دليل آن که هوای مزارع چای بسيار مطبوع است نيز همين واقعيت می باشد.
در حقيقت بشر امروز اگر عاقلانه فکر کند بايد به جای خوردن برگهای چای، بوته آن را به عنوان يک تصفيه کننده عالی هوا در سرتاسر معابر شهرها بکارد. شايد يک دليل ديگر برای آن که مصرف خوراکی چای مضر است همين باشد که اين گياه سموم موجود در هوا را به خود جذب می کند! همچنين به دليل اين که گياه چای اسيدی است، ماده ضد عفوني کننده خوبی می باشد. لذا براي شستشوی چشم های عفونی و لثه های عفونی مفيد است. در طب سنتی برای درمان چشم عفونی شده نوزادان در عوض انواع و اقسام داروهای شيميایی و آنتی بيوتيک های دارای اثرات مضر جانبی فراوان، با استفاده از آب جوشانده چای چشم نوزاد را طی چند نوبت شستشو می دهند.
توصیه برای جایگزین کردن چای:
می توانيد به تناوب از جوشانده بادرنج بويه (گياه مورد علاقه زنبور عسل )، دم کرده برگ گياه به ليمو (گياهی با برگ های شبيه نعنا، با شربت به ليمو اشتباه نکنيد)، دم کرده ميوه نسترن، دم کرده گل گاوزبان، دم کرده بابونه، جوشانده تخم گشنيز (به صورت آسيا شده)، دم کرده پونه، دم کرده زنجبيل، دم کرده زيرفون، دم کرده برگ تيول و ... ده ها جوشانده و دم کرده طبيعی و مفيد ديگر استفاده کنيد.
سلامت باشید :\m/:
اين مطلب آخرين بار توسط maryam.m در 4/29/2010, 10:42 ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است.
maryam.m- دوست گفتگوی لاک پشتی
- تشکر : 3
رد: چند واقعيت در مورد چای
hengameh- همکار گفتگوی لاک پشتی
- تشکر : 0
رد: چند واقعيت در مورد چای
من چای رو دوست دارم و باید این رو هم گفت که خیلی از کارهایی که ما در روز انجام میدیم برامون مضر هستن و جالبه که ما می دونیم و باز انجام میدیم!!
siamak- همکار گفتگوی لاک پشتی
- تشکر : 13
رد: چند واقعيت در مورد چای
Farshad.roger- دوست گفتگوی لاک پشتی
- تشکر : 0
رد: چند واقعيت در مورد چای
می تونیم از همین چای هم شروع کنیم
siamak- همکار گفتگوی لاک پشتی
- تشکر : 13
رد: چند واقعيت در مورد چای
Farshad.roger- دوست گفتگوی لاک پشتی
- تشکر : 0
رد: چند واقعيت در مورد چای
ما هم که اصلاً چایی یا نسکافه برای خوردن نداریم. (البته توی خونه موجود هست ولی کسی نمی خوره) چون همسرم اصلاً اهل چایی و نسکافه نیست و هر چی اصرار می کنم بیا با هم چایی بخوریم نمی خوره. منم از چایی خوردن افتادم. ولی وقتی می روم خونه مامانم یا داداشم هی چای می خورم
اين مطلب آخرين بار توسط فریده در 4/29/2010, 12:32 ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است.
فریده- کاربر باسابقه لاک پشتی
- تشکر : 2
رد: چند واقعيت در مورد چای
واقعا ممنون مريم خانم عزيز و محترم
خيلي خوب شد كه اين مطلب رو گذاشتين
چون من دو سال پيش كليم درد شديدي گرفت و معلوم شد سنگ داره و از نوع كلسيم آگزالات هستش و بخاطر مصرف چاي و نوشابه درست ميشه
نميدونم خبر داريد يا نه كه گياه چاي رو حيوان خر اصلا نميخورد و اگر تو مزرعه چاي رهاش كنيد لب به برگ چاي نميزنه و همونطور كه ميدونين اين گياه از طريق استعمار انگليس وارد كشور ماشده و بخاطر مصرفش مصرف قند هم بالا رفته و مردم دچار انواع بيماريهاي قندي شدن
من تا اونجا كه بتونم دوغ و ماالشعير ميخورم و چاي رو بايد روز بروز كم رنگ تر خورد تا بطور كل ترك بشه
بسياررر عالي
.
فرهاد- دوست گفتگوی لاک پشتی
- تشکر : 4
رد: چند واقعيت در مورد چای
جالب بود
من فقط روزی 2 فنجان چای اونم با اصرار بقیه. همین
Sahra- دوست گفتگوی لاک پشتی
- تشکر : 2
رد: چند واقعيت در مورد چای
ممنون مریم جان :m/:
شیوا- مدیر گفتگوی لاک پشتی
- تشکر : 31
رد: چند واقعيت در مورد چای
اما امیدوارم به جای تشکر و ... به آن عمل کنید که بسیار ضروری است.
این را هم یادتون باشه چای بعد از غذا هضم پروتئین را دشوار میکند (همان طور که جناب seedy در یکی از تاپیک هاشون قرار دادند)
speedy:
3. چای ننوشید
برگهای چای حاوی مقدار زیادی اسید هستند، این امر باعث میشود که پروتئین مواد غذایی مصرف شده، سفت و محکم شده و هضمش دشوار گردد.
من خودم اصلا چای نمیخورم (شاید ماهی 1 بار اون هم 1 جرعه ) چون اصلا علاقه ای ندارم :\m/:
عموی گرامی ام در هنگام تعارف کردن چای من را رد میکند و میگوید: 24 ساله که چای نخوردی
.
اين مطلب آخرين بار توسط maryam.m در 5/1/2010, 07:08 ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است.
maryam.m- دوست گفتگوی لاک پشتی
- تشکر : 3
رد: چند واقعيت در مورد چای
هنگامه جان
اما من عاشق چایی ام!!!
امیدوارم هر چه زودتر به این عشق پایان دهید ، چون سر انجامی ندارد :cheers:
آقا سیامک
جالبه که ما می دونیم و باز انجام میدیم!!
دقیقا همین طور است! و این از خصوصیت های بدِ ما آدم هاست که به سختی از بین میرود :\m/:
آقا فرشاد
من روزی بی دریغ...15 تا لیوان چایی میخورم پس........
از شنیدن این موضوع بسیار ناراحت شدم امیدوارم کمی به جمله ی آقا سیامک دقت کنید! :\m/:
یک پیشنهاد دارم :
شما تعداد واقعی را بشمارید و کنترلش کنید.
اگر 15 لیوان چای مینوشید، هفته ای 1 لیوان از آن را کم کنید. (میتوانید 15 مداد یا هر نشانگر و قابل دسترس دیگه را انتخاب کنید و با نوشیدن هر لیون یک عدد از آن ها را کنار بگذارید ، تا کتنرل شده باشد.و هفته ی بعد 1 نشانگر را کم کنید!
فعلا سعی کنید بین غذا خوردن و نوشیدن چای حداقل 1 ساعت فاصله بیافتد.
خواهش میکنم جدی بگیرید تا دیر نشده
فریده جان
چون همسرم اصلاً اهل چایی و نسکافه نیست و هر چی اصرار می کنم بیا با هم چایی بخوریم نمی خوره
خیلی خوبه که همسرتون چنین تاثیر مثبتی روتون گذاشته اگر عادات غذایی تان را هم اصلاح کنید عالی میشه:\m/:
آقا فرهاد
چون من دو سال پيش كليم درد شديدي گرفت و معلوم شد سنگ داره
چقدر بد!!! رفع کسالت شد؟ امیدوارم این درسی باشه برای دیگر عزیزانی که به نوشیدن این ماده سمی و مضر علاقه دارند :\m/:
ميدونم خبر داريد يا نه كه گياه چاي رو حيوان خر اصلا نميخورد و اگر تو مزرعه چاي رهاش كنيد لب به برگ چاي نميزنه و همونطور كه ميدونين اين گياه از طريق استعمار انگليس وارد كشور ماشده
بله. قسمت های با رنگ زرشکی در این مورد توضیح داده شده.
و دوباره بهتر است همه ی ما بدانیم که حکمای ايران زمين از چند هزار سال قبل با اين گياه آشنایی داشته و به خوبی می دانستند که اين گياه ارزش غذایی نداشته
و
ابو علي سينا (نابغه ایرانی در طب ) در طب سنتی از چای به عنوان ماده ی پست غذایی نام می برد و از آن فقط برای مصارف درمانی در شرايط خاص استفاده می كرده است.
صحرا جان
من فقط روزی 2 فنجان چای اونم با اصرار بقیه. همین
اگر علاقه ندارید، امیدوارم همین دو فنجان چای را هم بخاطر رودرواسی نخورید :\m/:
شیواجان
من که بالاخره نفهمیدم خوبه یا نه!هر روز مطالب تازه ای گفته میشه که همیشه همدیگرو رد میکنن
علم در حال پیشرفت است.و هر روز قانونی نقض و یا اثبات میشود. البته چای از قدیم به عنوان ماده ای مضر شناخته شده! :\m/:
البته اینکه میگن واسه کاهش وزن و پوست و... خوبه!!!
و اما در موردکاهش وزن!
درسته... بخاطر وجود کافئین ، چای قهوه و ... باعث شکسته شدن لیپید در بافت چربی میشود و اسید های چرب را وارد خون میکنند.
خب اینجا یک نکته بسیار مهم را باید ذکر کنم که اگر این چربی ها سوخته نشود در خون میماند و LDL خون را افزایش میدهد
لذا توضیه میشود 1 ساعت بعد از نوشیدن چای و قهوه و ... فعالیت بدنی داشته باشید. :\m/:
ممنون از نوشتن این جمله (بسیار بجا و به موقع بود)
:\m/: سلامت باشد
maryam.m- دوست گفتگوی لاک پشتی
- تشکر : 3
رد: چند واقعيت در مورد چای
فریده- کاربر باسابقه لاک پشتی
- تشکر : 2
رد: چند واقعيت در مورد چای
شیوا- مدیر گفتگوی لاک پشتی
- تشکر : 31
رد: چند واقعيت در مورد چای
فریده- کاربر باسابقه لاک پشتی
- تشکر : 2
رد: چند واقعيت در مورد چای
توصیه خوردن چای و قهوه در روز
کمتر از 3 ، 4 فنجان
فکر نکنید چای جایگزین آب میشود زیرا برخلاف تصور چای باعث دفع آب میشود ، نه جذب آن
چای مانده به هیچ وجه مصرف نکنید!!!
دوستان هرگز فراموش نکنید که برگ چای همانی است که سموم هوا را جذب میکند و هیچ آفتی ندارد و هیچ حیوانی قادر به خوردن آن نیست!!!
در مصرف آن محتاطانه عمل کنید! و به تبلیغات و ... توجه نکنید.
در بیشتر مواقع تجارت و علم مخالف هم حرکت میکنند (مخصوصا در بحث تغذیه)
لطفا بیش از 3 فنجان در روز استفاده نکنید (چه سبز و چه سیاه)
و به هیچ وجه از چای لیپتون و چای طعم دار استفاده نکنید!
بهترین نوشیدنی آب است
:\m/:
maryam.m- دوست گفتگوی لاک پشتی
- تشکر : 3
رد: چند واقعيت در مورد چای
چشم مریم جان .مطالبت عالی بود :m/:
شیوا- مدیر گفتگوی لاک پشتی
- تشکر : 31
رد: چند واقعيت در مورد چای
من در روز چند تا لیوان چای را حتما باید بخورم و گرنه سردرد می گیرم که توی مطالب شما اشاره شده بود.
دیروز مثل معتادها، در حالیکه دلم یک نوشیدنی گرم بخصوص چای می خواست، برای خودم نسکافه درست کردم.
امیدوارم بتونم ادامه بدم.
ممنون از اطلاع رسانیت.
samir- همکار گفتگوی لاک پشتی
- تشکر : 2
رد: چند واقعيت در مورد چای
خوشحالم که در جهت سلامتی قدم بر میداری و به راحتی از کنار این جور مطالب عبور نمیکنی!
---------------------------
خیلی از ما فقط حرف میزنیم، تجویز میکنیم و از مطالب آموزنده و پند آموز سخن میگوئیم! اما مهم عمل کردن به آن هاست.
امیدوارم من هم همیشه به این نکات عمل کنم.
:cheers:
maryam.m- دوست گفتگوی لاک پشتی
- تشکر : 3
رد: چند واقعيت در مورد چای
پریا- دوست گفتگوی لاک پشتی
- تشکر : 1
رد: چند واقعيت در مورد چای
من گوشت رو گذاشتم کنار دیگه
این رونه اگه بزارم می میرم
arefkarimzadeh- دوست گفتگوی لاک پشتی
- تشکر : 26
رد: چند واقعيت در مورد چای
مثلا من سفری که به خراسان شمالی داشتم در منطقه جغتای، یکی از محلیهای آنجا به ما چایی داد که با شاخه های یک گیاه کوهی درست می شد . علاوه بر یک رنگ قرمز خوشرنگ بسیار هم خوشمزه بود.
می گفت پزشکان این گیاه را برای تنظیم فشار خون تایید کردند.
یا یک نوع دیگه بهمون چای داد که با دارچین درست شده بود، دارچین را به روشی خاص دم کرده بود. دارچین قهوه ای یک چای قرمز رنگ و بسیار خوشمزه ایجاد کرده بود.
samir- همکار گفتگوی لاک پشتی
- تشکر : 2
رد: چند واقعيت در مورد چای
من واقعا الان روزي 3 تا چاي بيشتر نيمخورم و بايد كمترش هم بكنم
روزي 1 دونه
فرهاد- دوست گفتگوی لاک پشتی
- تشکر : 4
رد: چند واقعيت در مورد چای
فریده- کاربر باسابقه لاک پشتی
- تشکر : 2
رد: چند واقعيت در مورد چای
Farshad.roger- دوست گفتگوی لاک پشتی
- تشکر : 0
صفحه 1 از 2 • 1, 2
» 4 مورد که شما هرگز در مورد موبایل نشنیده اید
» تست بسیار جالب برای شناخت یک واقعيت
» سوال در مورد فنچ...؟
» در مورد سمندر